NVO

Algemene Voorwaarden

NVO

Algemene Voorwaarden

by jaap
Op de diensten van Praktijk voor Orthopedagogiek Arnhem en alle werkzaamheden van Claartje Schoonhoven zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals om schreven door de NVO; de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen. Dit is al ruim 50 jaar dé beroepsvereniging voor pedagogen in Nederland.

Afspraken verzetten of annuleren

Geef het zo snel mogelijk door als een afspraak niet doorgaat. Hoe eerder, hoe beter. En hoe groter de kans dat in die tijd een ander kind kan worden geholpen.

Wijzigingen en annuleringen kun je doorgeven in een email naar info@pvoarnhem.nl, of een tekstbericht naar 06-41295701. Vermeld in alle gevallen duidelijk de naam van het kind en de dag en het tijdstip waarop de afspraak had moeten plaatsvinden.

Zonder annulering of bij een annulering minder dan 24 uur voorafgaande aan de afspraak wordt het consult in principe in rekening gebracht – ook indien deze normaal door de gemeente zou worden vergoed.

Vragen of opmerkingen?

Stuur een email naar info@pvoarnhem.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-4129-5701. Mocht ik niet in gelegenheid zijn om op te nemen, laat dan een bericht achter met jouw naam en telefoonnummer. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Top