De praktijk blijft open met een paar nieuwe regels.

Bericht aan ouders inzake Corona virus

by jaap

De praktijk blijft open met een paar nieuwe regels.

Bericht aan ouders inzake Corona virus

by jaap

by jaap

Beste ouders,

Het zijn momenteel bijzondere tijden. Vanaf 16 maart tot tenminste 6 april gaan de scholen dicht. Ik heb er lang over nagedacht wat ik ga doen met de afspraken in de praktijk. En ik heb besloten (vooralsnog) open te blijven en per dag te kijken of dat zo blijft.

Jullie kind is dus gewoon welkom in de praktijk!

Wel ga ik extra hygiëne maatregelen hanteren. Zo zal ik voor aanvang van de afspraak gezamenlijk met jullie kind handen wassen. En we doen dit ook na afloop.

Daarnaast verzoek ik jullie als de ouders buiten de wachtkamer te wachten tot ik jullie kind daar kom ophalen. Zo voorkomen we dat onnodig veel mensen in de praktijkruimte komen en is het makkelijker onderling afstand te bewaren.

Ook zal ik met zeer grote regelmaat de deurklinken schoonmaken van de deuren op onze gang.

Dit neemt niet weg dat jullie als ouders natuurlijk uiteindelijk ook zélf moeten beslissen wat goed voelt. De regel om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen, zal ik vanzelfsprekend niet hanteren. Geannuleerde afspraken worden dus niet in rekening gebracht.

Is jullie kind snotterig of heeft het andere klachten? Kom dan in ieder geval niet! En laat het even weten. Dat moge duidelijk zijn.

Dit was het voor nu. Mochten jullie vragen hebben, laat het me weten!

Met vriendelijke groet,
Claartje Schoonhoven

Top